Cine poate deveni membru si distribuitor Calivita?

1.  Orice persoana fizica ce a implinit 16 ani.

2. Persoane juridice: farmacii, magazine naturiste, spitale, cluburi sportive, orice societate comerciala care are in vedere intretinerea sanatatii angajatilor sai, comercializarea produselor pentru sanatate.

Daca doriti sa va inscrieti sau sa comandati direct la unul din depozitele oficiale Calivita puteti folosi urmatorul COD MEMBRU: 040 2452506 sponsor Lungeanu Magdalena.

Cum pot deveni membru si distribuitor Calivita?

Este foarte usor sa devii membru al retelei Calivita si sa te bucuri de toate avantajele oferite de calitatea de Membru Calivita International. Ai la dispozitie 2 modalitati pentru a deveni membru CaliVita:

Varianta 1

1. Completezi un formular de inscriere online CaliVita de aici, in care trebuie sa completezi toate campurile (cele rosii sunt obligatorii), apoi bifezi casuta de jos cu textul "Am inteles si accept regulamentul" si apoi click pe butonul "Trimite". In cateva minute vei primi un email de confirmare (verifica si in folderele SPAM sau Bulk). Deschideti emailul si dati click pe randul scris cu rosu pentru a confirma inregistrarea. In acel email veti gasi un cod de membru de forma 0407716010 , pentru a putea bebenificia de preturi mai mici la produsele calivita si pentru a primi bonusuri este necesar sa specificati acest cod la fiecare comanda.

Varianta 2

2. Trimiti prin email toate datele tale personale: nume si prenume, CNP, seria si numarul Cartii de Identitate, adresa completa, numar de telefon si adresa de email, daca doriti sa va incasati comisionul oferiti de CaliVita specificati banca si numarul de cont la email: comanda[at]cali.ro sau fax la 0336.814.345

 

Dupa finalizarea inscrierii, este necesar face o comanda cu produse  Calivita in valoare de minim 90 lei. Comanda o puteti face direct aici pe site, la oricare din magazinele oficiale Calivita, sau la sediul central Calivita din Timisoara.

 

Daca doreti sa primiti si bonusul Calivita pentru cumparaturile calivita precum si pentru recomandarile facute este necesar sa trimiteti la Sediul central Calivita si a unei copii dupa cartea de identitate.

 

Obs. Compania Calivita International este una dintre putinele retele multi-level care nu solicita taxa de inscriere. 

 

Dupa inscriere odata cu obtinerea calitatii de membru Calivita International primesti gratuit pachetul de start care cuprinde:

 • - Catalog de produse Calivita
 • - Ghidul produselor Calivita
 • - DVD motivaţional
 • - Regulamentul de funcţionare si planul de marketing
 • - Formular de comanda postala
 • - Lista de preturi
 • - Revista CaliNews
 • - Cardul CaliVita ce contine numarul de membru
 • - alte materiale promotionale

Daca doriti sa va inscrieti sau sa comandati direct la unul din depozitele Calivita puteti folosi urmatorul COD MEMBRU: 0402 452506 sponsor Lungeanu Magdalina.

Cum devine distribuitor o persoana juridica

Pentru ca o firma, o persoana juridica sa poata distribui, vinde sau deconta produsele CaliVita este necesar ca pe langa actele si datele specificate in cazul persoanelor fizice sa trimita prin fax sau email Certificatul de Inregistrare al firmei si sa completeze, semneze si stampileze urmatoarele formulare:

1. Contract de Colaborare intre persoana juridica si CaliVita International.

2. Imputernicire de reprezentare a persoanei juridice in relatia cu Calivita International.

Farmaciile, Magazinele Naturiste si alte persoane juridice ce distribuie produse CaliVita si sunt inscrise in reteaua Calivita International vor fi promovate gratuit in acest site si in cadrul retelei de site-uri din portofoliu Santamia.

Ce avantaje ai daca devii membru Calivita?

- reducere de 10% la toate produsele de pe site,

 • - reduceri si bonusuri financiare suplimentare conform planului de marketing de pana la 21%,
 • recompense financiare pentru recomandarea produselor si/sau afaceri prietenilor si cunostintelor cu pana la 50% din valoarea cumparaturilor acestora,
 • - iti construiesti propria afacere cu investitii financiare minime, primesti consilierea necesara dezvoltari propriei afaceri de la manageri cu experienta,
 • - consultanta medicala gratuita in una din sediile companiei (Bucuresti, Timisoara, Constanta, Brasov, Iasi, Braila, Craiova, Cluj, Ploiesti),
 • - primesti gratuit revista CaliNews ce apare odata la 2 luni si aveti access la seminariile organizate de companie,
 • - posibilitate de a participa contra cost la excursiile si seminariile motivationale organizate de catre companie iar daca atingeti un nivel superior in retea participati gratuit;
 • - distribuitorii care doresc sa faca o afacere din distributia produselor CaliVita, li se vor publica la cerere datele de contact pe site aici.
 • Ce ofera CaliVita® International distribuitorilor sai?

Independenta. Fiecare distribuitor CaliVita poate decide de unul singur cand si cu cine sa lucreze.
Independenta financiara. CaliVita® International ofera tuturor distribuitorilor sai posibilitatea de a se bucura de independenta financiara si de a realiza un venit proportional cu timpul si efortul investit. Realizarile deosebite sunt recompensate de Companie cu un venit suplimentar semnificativ care poate depasi cu mult venitul din salarii.
Succes. CaliVita® International le ofera celor mai de succes distribuitori ai sai atat recompense morale, cat si financiare. Oricine are sansa de a obtine succesul si depinde în totalitate de Distribuitori daca vor valorifica sau nu aceasta sansa.
Munca în echipa. Distribuitorii retelei fac parte din echipa CaliVita®, în cadrul careia îsi pot face noi cunostinte si prieteni si au posibilitatea de a-si petrece timpul într-un mod util, interesant si placut.
Sanatate. Aceia care îmbratiseaza filosofia Companiei fac foarte mult pentru a-si mentine sanatatea. Consumul suplimentelor alimentare oferite de CaliVita® International constituie o parte integranta a unui stil de viata sanatos.
Cu o investitie minima, distribuitorii Retelei Calivita pot obtine un venit considerabil, proportional cu timpul si energia investite, ce pot depasi cu usurinta veniturile din salarii.

Daca doriti sa va inscrieti sau sa comandati direct la unul din depozitele Calivita puteti folosi urmatorul COD MEMBRU: 040 2452506 sponsor Lungeanu Magdalena.


La început!