Este simplu sa cumperi produse calivita mai ieftine cu aproximativ 9-10% fata de pretul de pe site, este necesar sa completezi un formular online prin care devii membru CaliVita pe care il poti gasi aici.

Nu presupune nici o obligatie pentru tine, faptul ca vei completa acest formular si ca vei deveni membru calivita , prin completarea acestui formular vei avea dreptul sa comanzi produsele calivita ce se gasesc pe site-ul cali.ro la pret de depozit, si in plus sa primesti si un bonus intre 4 si 21% in functie de valoarea totala a comenzilor lunare.

Pentru a beneficia de reduceri trebuie sa completezi toate campurile din formular (cele cu fundal roz sunt obligatorii), apoi bifezi casuta de jos cu textul "Am inteles si accept regulamentul" si apoi click pe butonul "Trimite".

In cateva minute vei primi un email de confirmare (verifica si in folderele SPAM sau Bulk din casuta de email). Deschide emailul si da click pe randul scris cu rosu pentru a confirma inregistrarea.

In acel email veti gasi un cod de membru de forma 0407716010 , pentru a putea bebenificia de reduceri de pret la produsele calivita si pentru a primi bonusuri este necesar sa specificati acest cod la fiecare comanda (puteti sa il introduceti la campul nume FIRMA, sau alaturi de numele dumneavoastra).


La început!