Cum pot comanda produse Calivita

1. Comanda direct pe site (recomandat)

2. Comanda prin email

3. Comanda prin SMS

4. Comanda prin Telefon

5. Cumpar direct de la Depozit

6. La sediul Magazin Calivita din Galati

Cum pot comanda pe site?

1. Alege produsele
Alegerea produselor se face prin rasfoirea site-ului, iar prin apasarea butonului Adaugă în Coş din din dreptul fiecarui produs, acesta este selectat si introdus in Cosul cu roduse. De asemenea puteti sa adaugati mai multe bucati din acelasi produs. Nu trebuie decat sa adaugati numarul de bucati dorite in dreptul casutei cantitate si apoi sa apasati pe butonul Adaugă în Coş. Dupa adaugarea unui produs acesta va aparea in casuta COŞ din dreapta sus a site-ului, si puteti continua alegerea si a altor produse rasfoind site-ul.

 

2. Modificarea cosului
In partea dreapta sus in casuta intitulata COŞ aveti afisate in mod continuu produsele comandate, valoarea acestora si a trasportului. Daca doriti sa modificati continutul cosului, apasati pe butonul COŞ din casuta aflata in dreapta sus. Din pagina deschisa puteti modifica cantitatea din fiecare produs, sau puteti sa stergeti anumite produse. Dupa finalizarea modificarilor daca doresti sa mai adaugi si alte produse. In cosul de cumparaturi este inclus si costul de ambalare si expediere prin Posta Romana sau Curierat. Dupa terminarea modificarilor puteti continua cumparaturile prin apasarea butonului Continua Cumparaturile sau daca vreti sa finalizati comanda apasati butonul Pasul Următor.

 

3. Autentificare sau crearea unui cont nou
Daca nu aveti un cont in cadrul sitului www.cali.ro va recomandam sa va INREGISTRATI adica sa va realizati un Cont NOU. Introduce-ti o adresa de email valida, apoi apasati pe butonul Creare Cont, in fereastra urmatoare va rog sa introduceti datele dumneavoastra personale, alegeti cu grija o parola, este important sa introduceti o adresa corecta pentru a va putea fi expediata comanda, de asemenea ulterior puteti crea si o alta adresa de expeditie pentru livrarea comenzii. Este recomandat sa bifati casuta  pentru a putea fi tinut la curent cu năutaţile si promotiile noastre.

Inregistrare client calivita

4. Finalizare cumparaturi
Dupa ce ati adaugat in Cosul de Cumparaturi toate produsele pe care vreti sa le comandati, pasati pe butonul Trimite Comanda de la cosul din partea dreapta sus sau daca ati deschis cosul apasati pe butonul Pasul Următor. Daca aveti deja un cont  trebuie sa va introduceti ADRESA DE EMAIL si PAROLA pe care le aveti in cadrul sitului www.cali.ro .
Puteti selecta sau adauga o adresa diferita pentru livrare, folosind meniul derulant din partea superioara sau folosind butonul Adauga o noua adresa, pentru continuare apasa pe butonul Pasul Următor.

  

5. Alegere curier 

alege curier calivita

Selecteaza modalitatea de livrare a produselor Posta Romana sau Curierat Rapid, implicit este selectat Posta Romana dar noi recomandam folosirea curierului rapid, pentru ca acesta va va aduce coletul mult mai repede si direct acasa sau la serviciu. Apasa din nou butonul Pasul Următor

6. Confirmare comanda: in fereastra care apare trebuie sa apasati pe butonul Confirm Comanda. In acest moment ati finalizat comanda si veti primi un email de confirmare a comenzii, verificati email si in directorul BULK.

In cel mai scurt timp unul dintre operatorii nostri va prelua comanda Dvs. Orice sugestii sau intrebari, date de facturare etc. le puteti scrie la rubrica "Observatii". A doua zi (sau chiar in aceeasi zi) va pleca spre Dvs. un colet cu produsele comandate (pachetul ajunge in maximum 1-5 zile lucratoare in functie de varianta de expeditie aleasa). Veti achita pretul coletului cand acesta va ajunge la Oficiul Postal sau cand Curierul de la firma de Curierat Rapid va veni la dumneavoastra.

In momentul cand coletul va fi expediat veti primi un email de informare.

Daca doriti sa comandati produse calivita pe firma va rugam sa treceti la Rubrica Observatii datele de facturare ale firmei: CUI, Numarul de la Registrul Comertului, Banca si eventual contul

Comanda prin email

Puteti face comanda si direct prin email comanda[at]cali.ro , folosind pagina de contact. Va rugam ca in email sa specificati urmatoarele date:

- Nume si prenume

- Adresa completa unde doriti sa fie livrate produsele: strada, numar, bloc, scara, apartament, oras si judet

- Numarul de telefon la care puteti fi contactat pentru livrare

- Produsele pe care le doriti si cate bucati din fiecare

- Modalitatea de livrare, prin Posta Romana sau Curierat Rapid

Comanda prin SMS

Puteti comanda produsele Calivita si prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 0740.947.685 in care va rugam sa scrieti urmatoarele date

- Nume si prenume

- Adresa completa unde doriti sa fie livrate produsele: strada, numar, bloc, scara, apartament, oras si judet

- Numarul de telefon la care puteti fi contactat pentru livrare

- Produsele pe care le doriti si cate bucati din fiecare

- Modalitatea de livrare, prin Posta Romana sau Curierat Rapid.

Comanda prin telefon

Se poate comanda si prin telefon la numarul 0740.947.685, dar nu recomandam aceasta modalitate deoarece operatorii pot nota gresit comanda si datele de livrare.

Direct la depozitul Calivita

Pentru a cumpara produse Calivita direct de la unul din depozitele Calivita este necesar sa aveti la un cod de membru. Daca nu aveti deja unul il puteti folosi pe acesta: COD MEMBRU 0402451252 Dimofte Catalin-Petrica.

Daca nu aveti un cod de membru vi se va refuza comanda.

Direct la sediul Magazin Calivita Galati

Puteti comanda si cumpara produse Calivita si direct de la sediul din Galati la adresa

S.C. Santamia S.R.L. 

Galati, str. Saturn, nr. 2, bl. B1, sc. 5, parter, in spatele statiei de autobuz din Tiglina 1, in spatele bancii Raiffeisen din Tiglina I


La început!