Afacerea CaliVita

Afacere Calivita este bazata pe sistemul Network Marketing (NM) care opereaza in peste 30 de tari.

Reteaua CaliVita ofera tuturor distribuitorilor sai oportunitatea de a-si construi o afacere proprie, care le poate aduce un venit substantial. Distribuitorii Calivita pot cumpara produsele la pret redus si apoi le pot vinde la un pret cu amanuntul, realizand astfel un profit de 33%. Distribuitorii Calivita sunt rasplatiti cu recompense financiare suplimentare.

Motive de a alege sa devii distribuitor CaliVita:
- Fiecare Distribuitor poate decide de unul singur cand si cu cine sa lucreze.
- CaliVita International ofera tuturor distribuitorilor sai posibilitatea de a se bucura de independenta materiala si de a realiza un venit proportional cu timpul si efortul investit. Realizarile deosebite sunt recompensate de Compania Calivita cu un venit suplimentar semnificativ.
- CaliVita International le ofera celor mai de succes distribuitori ai sai atat recompense morale cat si recompense financiare.
- Distribuitorii retelei fac parte din echipa CaliVita, in cadrul careia isi pot face noi cunostinte si prieteni si au posibilitatea de a-si petrece timpul intr-un mod util, interesant si placut.
- Aceia care imbratisaza filosofia Companiei Calivita fac foarte mult pentru a-si mentine sanatatea. Consumul produselor naturale oferite de CaliVita International constituie o parte integranta a unui stil de viata sanatos.

Echipa Magazin Calivita

Site-ul Magazin Calivita cali.ro este administrat de firma
S.C. Santamia S.R.L.
adresa:
Galati, Tiglina I, str. Saturn nr.2, bl B1, sc.5, parter,
in spatele statiei de autobuz din Tiglina I
Tel fix:              0236.311.101       
Fix RDS:            0336.439.336       
Mobil:                 0740.947.685      
CUI  18309522
J17/132/24.01.2006
Banca Transilvania Galati, Agentia Tiglina
cont: RO70 BTRL 0180 1202 2931 80XX


La început!