Biorezonanta analizeaza starea de sanatate

Cabinet de biorezonanta in Galati si Braila

La sediul Santamia din Galati se fac diagnosticari ale starii de sanatate prin metoda de biorezonanta,cu cel mai performant dispozitiv din lume, SCIO, prin metoada de biorezonanta. Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0762.622.246 sau 0236.311.101 iar adresa cu o harta detaliata gasiti aici.

Cabinet de biorezonanta in Bucuresti

Cautam un medic in Bucuresti in vederea colaborarii pentru consultatii cu biorezonanta, oferim in custodie un aparat de biorezonanta si promovare.

Pentru grupuri de mai multe persoane se poate face o deplasare si in alte orase.

Toate analizele si investigatiile privind starea de sanatate se fac cu un singur aparat si intr-un singur loc! Nu stati la cozi, nu vi se recolteaza probe de sange, total neinvaziv, nedureros, 100% sigur si cu costuri reduse! Sedinta de diagnostic cu biorezonanta este de aproximativ 1 ora.

Diagnostic si analize medicale cu biorezonanta

Biorezonanta GalatiAparatul de biorezonanta SCIO (lat. Scius = a cunoaste) este in prezent unul dintre cele mai performante dispozitive de analiza si tratament, folosind principiul biorezonantei electrofiziologice.

Softul aparatului de biorezonanta SCIO evalueaza cei mai importanti indici de functionalitate ai organismului, carenta de vitamine, carenta de minerale, rezultate similare ale analizelor de sange: colesterol, trigliceride, glicemie, etc. Se realizeaza o curba de risc a imbolnavirii. Aparatul de Biorezonnta SCIO examineaza mai mult de 9000 de parametrii ai sistemului energetic uman.

Diagnosticarea si analizele medicale realizate prin sistemul de biorezonata SCIO nu are contraindicatii, deoarece in sistem de diagnoza nu influenteaza in nici un fel organismul, fiind indicat inclusiv pentru gravide, copii si batrani. Un alt fel de analize medicale.

Testare cu aparatul de biorezonata este nedureroasa, fara preluare de sange, fara radiatii, se folosesc un set de electrozi care citesc raspunsul electro-magnetic al fiecarui organ, sistem sau celule din organismul celui diagnosticat. Precizia sistemului de biorezonanta este bazata pe decenii de cercetari in medicina, in fizica medicala, bioenergie si biorezonanta (scanare electrodermica) (EDS), ale unor renumiti savanti din Rusia, Germania si SUA.

Dispozitivul de biorezonanta SCIO este conectat la un computer performat care prin intermediul unui soft foarte complex in doar cateva minute sunt preluate toate informatiile din organism, informatii legate de afectiuni de orice fel, manifestate in plan fizic, ca si cele nemanifestate inca, afectiuni ce ar putea sa apara, riscuri de imbonaviri, detecteaza traume care sau petrecut chiar si cu zeci de ani in urma, incepand cu perioada intrauterina.

Analize biorezonanta galatiFiecare organ si fiecare celula are propria frecventa "semnatura electromagnetica", si prin culegerea unor cantitati mari de date de la zeci de mii de pacienti, sa putut vedea care sunt frecventele normale pentru fiecare organ in parte. Virusii, bacteriile si bolile modifica specific frecventa organului respectiv, si astfel aparatul poate da un diagnostic. De asemenea virusii, bacteriile si agentii patogeni au propria frecventa "semnatura electromagnetica" si prezenta lor in corp poate fi astfel decelata de aparatul de biorezonata.

Cercetatori rusi si germani au demonstrat ca organismele vii produc semnale electromagnetice incepind chiar de la nivel celular, cu un spectru foarte larg. Aceste semnale dirijeaza toate procesele biochimice din organism si sunt responsabile de generarea si intretinere vietii, precum si de sfirsitul ei. Inceputul oricarei boli se produce la nivel functional, al schimburilor de informatie electrica. Desi nu putem inca analiza semnalele electromagnetice cele mai subtile, putem sa analizam schimburile bioelectrice (prin biorezonanta) la nivelul macro al organismului, pe acesta baza putind fi analizata cu mijloace moderne, starea de sanatate.

Vizualizare de aura prin Biorezonanta cu SCIO

Aura biorezonanta SCIOUnul din aspectele foarte interesante ale aparatului de biorezonanta SCIO, este acela ca poate vizualiza o parte din sistemul energetica al organismului, aura si centrii energetici. Vizualizarea in campul energetica a diverselor probleme de tip energetic, si oferirea posibilitatii de corectare a lor.

Recomandari de produse naturiste si terapii cu ajutorul SCIO

O functie foarte utila a acestui dispozitiv, este aceea ca poate recomanda suplimentele naturale, vitaminele, mineralele cele mai compatibile si mai necesare pacientului pentru a isi ameliora starea de sanatate in timpul cel mai scurt posibil. Specialistul in biorezonanta cu ajutorul aparatul de biorezonanta SCIO recomanda unde este nevoie si produse naturiste de la Calivita ce se gasesc in acest magazin online.

Tratamente cu ajutorul SCIO prin biorezonanta

Orice afectiune fiind cauzata de o disfunctie la nivel informational si energetic, prin citirea caracteristicilor fiecarui organ in parte se stie unde sunt dezechilibre, iar la solicitarea pacientului, din softul aparatul, se poate da comanda de inducerea unor impulsuri electromagnetice specifice, ce pot corecta aceste dezechilibre.

Aparatul de Biorezonanta SCIO poate stabili pentru fiecare pacient in parte, tipul de tratament cel mai compatibil si mai eficient pentru el

Oscilatiile nearmonioase pot fi diminuate sau chiar eliminate prin inversiunea lor. Oscilatiile sanatoase pot fi amplificate in scopul vindecarii. Terapia prin biorezonanta este o metoda terapeutica si de diagnosticare a medicinii alternative. Aceasta terapie foloseste o tehnologie care detecteaza si studiaza oscilatiile electromagnetice ultrafine produse de fiecare molecula, celula, organ, glanda si sistem al corpului. Aparatul de biorezonanta citeste frecventele distorsionate asociate bolii si, printr-un filtru biologic, separa frecventele patologice de cele naturale ale corpului.

Aceasta tehnologie include un circuit de inversare care produce imaginea in oglinda a oscilatiei patologice, anuland astfel oscilatia electromagnetica a patogenului si facandu-l inert. Tiparele de oscilatie fiziologice sanatoase pot fi amplificate sau intarite la nivele optime. Este astfel reactivata si stabilizata abilitatea de autoreglare si autovindecare a organismului. Scopul terapiei prin biorezonanta este reducerea sau eliminarea vibratiilor patologice si, in acelasi timp, intrirea celor fiziologice. Aceasta terapie este lipsita de durere, nefiind raportare efecte secundare daunatoare.

Acest aparat de biorezonanta este reprezentativ pentru trendul medicinei secolului XXI, fiind neinvaziv, ecologic, fara efecte secundare, stimuland resursele proprii de vindecare ale organismului pentru eliminarea bolii sau ale oricarei disfunctii. Tratamentele cu biorezonanta sunt puternice , in profunzime la nivel celular refacand tesuturi ale sistemului neuronal, sistemului osos, sistemului muscular .

Biorezonanta Galati si Braila

 La sediul Santamia din Galati se fac diagnosticari ale starii de sanatate prin metoda de biorezonanta, cu cel mai performant dispozitiv din lume, SCIO, prin metoada de biorezonanta. Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0762.622.246 sau 0236.311.101 iar adresa cu o harta detaliata gasiti aici.

Biorezonanta in Bucuresti

Pentru programari la Biorezonanta in Bucuresti va rugam sunati la numarul de telefon 07411.503.58

Biorezonanta Focsani - Vrancea

De curand se fac determinari cu biorezonanta si in Focsani. Programarile pentru determinari cu biorezonanta in Focsani sau judetul Vrancea se pot face la d-na Berdan Florentina
tel: 0728.862.299

Pentru grupuri de mai multe persoane se poate face o deplasare cu aparatul de biorezonanta in Galati si in alte orase.


La început!