Mega B Complex

FL0078

New product

Mega B Complex - sunt tablete cu eliberare intarziata a substanţelor biologic-active (diatorita absorbtiei lente), aceste tablete contin toate vitaminele din grupa B în doze mari. Mega B Complex - este recomandat in special persoanelor cu deficienta de vitamina B.


126,83 Lei

Mega B Complex - sunt tablete cu eliberare intarziata a substanţelor biologic-active (diatorita absorbtiei lente), aceste tablete contin toate vitaminele din grupa B in doze mari. Mega B Complex - este recomandat in special persoanelor cu deficienta de vitamina B.

Vreti sa va eliberati de stres? Va cade parul, vi se rup unghiile, aveti pielea uscata? Nu va necajiti, exista solutii! Prin suplimentarea cu vitamine B, deseori aceste simptome pot fi ameliorate, ba mai mult, pot disparea. Aceste vitamine sunt indispensabile în special persoanelor care sunt expuse regulat stresului. Sub efectul stresului, necesarul vitaminic al organismului creste si apare mai usor starea de carenţta care poate favoriza declansarea unor boli.

 

Substantele biologic-active din Mega B Complex ajuta la incetinirea caderii parului, prevenirea pielii uscate si al unghiilor fragile şi lipsite de luciu.

Vitamine hidrosolubile, vitale unei functionari adecvate si sanatoase a corpului.

 

Tiamina (vitamina B1): joaca un rol substantial în metabolizarea glucidelor si este necesara pentru functionarea normala a muschilor si a sistemului nervos.

Riboflavina (vitamina B2): ajuta la asimilarea fierului (producerea de hemoglobina), la sinteza proteinelor, la catabolismul grasimilor si carbohidratilor.

Niacinamida (vitamina B3): este importanta in oxidarea biologica, producerea de energie, in anabolismul si catabolismul glucidelor si lipidelor. Este esentiala pentru functionarea normala a sistemului digestiv, sistemului nervos, precum si pentru sinteza unor hormoni.

Acidul folic (vitamina B4): impreuna cu alte vitamine participa la formarea globulelor rosii si eficientizeaza absorbtia de fier. Ajuta la metabolizarea anumitor aminoacizi si la sinteza acizilor nucleici. S-a observat ca deficienţa de acid folic poate duce la deformari în primele stadii ale sarcinii (ex. spina bifida - coloana vertebrală deschisă la exterior).

Acidul pantotenic (vitamina B5): participa la transformarea glucidelor si lipidelor in energie. Impulsioneaza dezvoltarea epidermei şi cresterea parului. Este esential pentru functionarea normala a glandelor suprarenale.

Vitamina B6 (piridoxina): intra in alcatuirea a numeroase enzime, participa la metabolismul aminoacizilor, acizilor grasi esentiali si fierului.

Biotina (vitamina B7): componenta a numeroase enzime, are un rol important in metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor.

Colina (vitamina B8): sporeste capacitatea de utilizare a acizilor grasi in organism, protejeaza ficatul impotriva degenerescentei grase si previne depunerile de colesterol pe peretii venelor şi arterelor.

Inositol (vitamina B9): esential pentru cresterea parului şi prevenirea aterosclerozei. Este o substanta care degradeaza grasimile, fiind, de asemenea, indispensabila pentru transmiterea impulsurilor nervoase.

Acidul para-amino-benzoic (vitamina B10): ia parte la metabolismul fierului si la formarea de globule rosii. Sprijina producerea de acid folic si absorbtia de acid pantotenic.

Cianocobalamina (vitamina B12) are un rol semnificativ in sinteza proteinelor si in procesele metabolice ale glucidelor si a acizilor grasi, precum si in formarea globulelor rosii. Stimuleaza pofta de mancare si cresterea.

 

Mod de administrare Mega B Complex: Consumati 1 tableta pe zi, sau conform indicatiilor.

 

Afectiuni si simptome in care actioneaza Mega B complex:

Alopecie (caderea parului)
Anorexie (lipsa pofta de mancare)
Anticoncept. (comb. ef. neg.)
Ariboflavinoze (leziuni mucoasa)
Beri beri
Chelie (prevenire)
Depresie
Incaruntirea parului
Ingrasare (stimulator)
Rau de mare, avion, masina (prev.)
Unghii friabile
Zona zoster

 

Atentie!
Datorita consumului de vitamine din complexul B, urina devine inchisa la culoare si capata un miros caracteristic. In caz de efort fizic sustinut - cum este cazul sportivilor de performanta - acest fenomen este insesizabil.

 

Cantitate Mega B Complex: 100 tablete

O tableta de Mega B Complex contine:

 

- Tiamina (Vitamina B1).................. 100 mg
- Riboflavina (Vitamina B2) .............100 mg
- Niacinamida (Vitamina B3) ............100 mg
- Acid folic (Vitamina B4)................ 100 mcg
- Acid pantotenic (Vitamina B5) .......100 mg
- Piridoxina (Vitamina B6)................. 100 mg
- Biotina (Vitamina B7) ......................100 mcg
- Colina (Vitamina B8)........................ 100 mg
- Inositol (Vitamina B9)   .....................100 mg
- PABA (Vitamina B10) ......................100 mg
- Ciancobalamina (Vitamina B12)  ....100 mcg

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Mega B Complex

Mega B Complex

Mega B Complex - sunt tablete cu eliberare intarziata a substanţelor biologic-active (diatorita absorbtiei lente), aceste tablete contin toate vitaminele din grupa B în doze mari. Mega B Complex - este recomandat in special persoanelor cu deficienta de vitamina B.

Cele mai vândute

Related Products

La început!