Vital B - multivitamine pentru grupa saguina B

CV0108

New product

Compozitia Vital B a fost conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale pentru grupa de sange B. Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, specifice grupelor sanguine, si care contin mai mult de 40 de substante active.


88,33 Lei

Vital B este un produs naturist ce contine combinatia ideala de vitamine, minerale, oligoelemente si plante medicinale necesare grupei sanguine B.

Un flacon de Vital B contine 90 de tablete. Se administreaza cate o tableta de Vital B de 3 ori pe zi.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Vital B

Mod administrare Vital B

Dimineata-Pranz-Seara

Activitate fizica (stimulare)

Adult (18-50 ani) - preventiv

Antioxidant

Anemie

Astenie

Covalescenta

Cresterea rezistentei musculare

Dependenta de droguri

Imunitate scazuta

Malabsorbtie

Oboseala

Osteoporoza

Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)

Schizofrenie

Sterilitate

Fibrom uterin

0-1-0

1-0-0

1-0-1

0-1-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-1-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

Grupa sanguina B este o grupa de sange mai putin specifica. Persoanele cu grupe sangvine B pot consuma alimente de orice fel. Pot manca mai multe carne decat cei din grupa A, avand insa nevoie de lapte si produse lactate. Suplimentul natural complex Vital B serveste la completarea necesarului de vitamine si oligoelemente bazat pe cerintele acestei grupe sanguine. Extractele de plante din compozitia acestui produs - radacina de lemn dulce, patrunjel, brocoli, soc, ciuperci reishi si shiitake - au o actiune benefica asupra digestiei, activitatilor cerebrale si capacitatii de rezistenta generala a persoanelor cu grupa sanguina B. 

Vital B prin continutul sau complex si folosit ca tratament naturist, confera posibilitatea persoanelor din grupa B sa ocoleasca bolile severe si sa traiasca o viata lunga si sanatoasa, completeaza substantele nutritive care lipsesc din alimentatie prin vitamine, minerale, oligoelemente, plante medicinale si furnizeaza o protectie suplimentara acolo unde are nevoie organismul. Vital B regleaza o dieta deja echilibrata, amelioreaza eficienta insulinei si previne riscul de diabet, intareste imunitatea antivirala de exemplu ofera protectie anti virus herpetic (herpes), intareste imunitatea si rezistenta organismelor cu grupa B fata de cancer si boli autoimune ca scleroza multipla si lupus eritematos diseminat; amelioreaza claritatea si concentrarea mentala, creste capacitatea de concentrare si memorare, previne tulburarile nervoase ca depresie si oboseala cronica. 

Produsele din gama vital sunt concepute in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe sanguine in parte.

Pentru Grupa de sange A a fost creat Vital A

Pentru Grupa de sange B a fost creat Vital B

Pentru Grupa de sange AB a fost creat Vital AB

Pentru Grupa de sange O a fost creat Vital O

Astazi exista dovezi ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa sanguina, sunt factori de baza care influenteaza predispozitia la anumite boli. Prin urmare, acestea determina frecventa mai crescuta a anumitor afectiuni la persoanele cu o anumita grupa sanguina.

Doctorul D`Adamo a stabilit nu numai tipul de alimentatie predilecta fiecarei grupe sanguine, ci si aportul de vitamine, minerale si plante medicinale necesare organismului in functie de grupa sanguina prin tratament naturist.

Pe baza cercetarilor doctorului D`Adamo si a celorlalte referinte din literatura de specialitate, firma 4Life si apoi CaliVita International sunt printre primele din lume care au creat produse naturiste specifice destinate fiecarei grupe sanguine.

Persoanele cu grupa sanguina B pot consuma alimente de orice fel. Pot manca mai multa carne decat cei din grupa sanguina A, au insa nevoie de lapte si produse lactate.

Un flacon de Vital B contine 90 de tablete. Se administreaza cate o tableta de Vital B de 3 ori pe zi. 

Observatii Vital B:

- Pentru tratarea afectiunilor de mai sus, fiecare vom consuma Vital-ul corespunzator grupei noastre sanguine (A, B, AB, sau 0), exceptie facand afectiunile Fibrom si Ulcer unde se vor folosi Vital-urile indicate, indiferent de grupa de sange.

- Produsele Vital oferite de CaliVita International - prin extractele de plante continute - au o actiune benefica asupra digestiei, activitatilor cerebrale, capacitatii de rezistenta generala a organismului, asigura cresterea rezistentei organismului fata de diverse infectii, prevenin ateroscleroza, infarctulul miocardic si cancerul.

O tableta de Vital B contine

beta caroten - 1,2 mg,

vitamina E - 10,0 UI,

vitamina C - 60,0 mg,

vitamina B1 - 1,4 mg,

vitamina B2 - 1,6 mg,

vitamina B6 - 2,0 mg,

vitamina B12 - 1,0 mcg,

niacinamida - 18,0 mg,

colina - 20,0 mg,

inozitol - 20,0 mg,

PABA - 5,0 mg,

biotina - 40,0 mcg,

acid pantotenic - 5,0 mg,

acid folic - 50,0 mcg,

rutina - 4,0 mg,

bioflavonoid complex din lamai - 4,0 mg,

hesperidin complex - 5,0 mg,

betaina - 10, 0 mg,

iod - 50, 0 mcg,

calciu - 100,0 mg,

magneziu - 100,0 mg,

fier - 3,0 mg,

cupru - 0,5 mg,

nichel - 30,0 mcg,

zinc - 5,0 mg,

crom - 20,0 mcg,

seleniu - l5,0 mcg,

mangan - 1,0 mg,

potasiu - 20,0 mg,

molibden - 80,0 mcg,

bor - 50,0 mcg,

vanadiu - 10,0 mcg,

siliciu - 1,0 mg,

glutation - 5,0 mg,

cisteina - 20,0 mg,

bromelaina - 25,0 mg,

lecitina - 100 mg,

radacina de lemn dulce - 10,0,

frunza de patrunjel - 50,0 mg,

broccoli - 50,0 mg,

boabe de soc - 10,0 mg,

ciuperca Reishi - 10,0 mg,

ciuperca Shiitache - 10,0 mg.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Vital B - multivitamine pentru grupa saguina B

Vital B - multivitamine pentru grupa saguina B

Compozitia Vital B a fost conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale pentru grupa de sange B. Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, specifice grupelor sanguine, si care contin mai mult de 40 de substante active.

Cele mai vândute

Related Products

La început!