Pro-State Power - pentru probleme de prostata

CV0116

New product

Pro-State Power este un preparat natural complex, recomandat barbatilor care au depasit varsta de 40 ani, pentru a preveni aparitia adenomului de prostata. Administrarea este deosebit de avantajoasa, deoarece nu cauzeaza efecte secundare (de ex. scaderea potentei sau a libidoului). Pro-State Power poate juca un rol semnificativ in prevenirea cancerului de prostata.


134,31 Lei

Pro-State Power este un preparat natural complex, recomandat barbatilor care au depasit varsta de 40 ani, pentru a preveni aparitia adenomului de prostata. Administrarea este deosebit de avantajoasa, deoarece nu cauzeaza efecte secundare (de ex. scaderea potentei sau a libidoului).

Un flacon de ProState Power contine 60 de tablete

Mod de administrare Pro State Power: de 3 ori pe zi cate 1 tableta, sau conform recomandarilor.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Pro-State Power

Mod administrare Pro-State Power

Dimineata-Pranz-Seara

Adenom de prostata

Aparat urinar

Cancer la prostata

Diuretic in af. renale/ prostata

Nicturie adulti

Prostatita

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

Actualmente, unul din zece barbati sufera de cancer de prostata, aceasta afectiune situandu-se pe locul doi ca frecventa a tumorilor la barbati.

In general, barbatii sub 40 de ani nu au probleme cu prostata, insa, ca o consecinta a disfunctiilor hormonale, cu trecerea anilor, la 80% dintre barbati apare cresterea (hiperplazia) benigna a prostatei, asa-numitul Benignus Prostata Hyperplasia (HBP). In general, boala evolueaza lent, progresiv, si multi barbati nici nu sesizeaza semnele incipiente ale suferintei.

Pro State Power este un produs naturist destinat barbatilor pentru ingrijirea prostatei. Principala sarcina a prostatei consta in sustinerea capacitatii de reproducere masculina si in protectia cailor urinare inferioare fata de infectii. Pe masura ce inainteaza in varsta barbatii sufera din ce in ce mai mult de forme benigne de marire a prostatei - hipertrofia benigna de prostata, prostatita, adenom de prostata, care, netratate, conduc la cancer de prostata.

Simptomele specifice ale hipertrofiei benigne de prostata sunt: urinari dese, mai ales noaptea - nicturie, mictiune imperioasa si/sau prelungita, golirea incompleta a vezicii urinare, jet urinar slab sau intermitent, pseudoincontinenta urinara prin preaplin sau prin urgenta mictionala, in cazuri mai grave retentie de urina si constipatie.

Companin CaliVita a creat preparatul natural Pro-State Power, care prin extractele vegetale specifice si prin substantele biologic active din compozitie poate constitui un real ajutor pentru barbatii cu HBP.

Preparatul natural ProState Power contine:

- extract din din Saw Palmetto (Sabal Serrulatum, Serenoa Repens). Acest palmier creste in regiunile sud-estice ale SUA. Cercetarile au dovedit ca substantele active extrase din acest palmier favorizeaza eliminarea urinei si amelioreaza nicturia. Substantele biologic-active ce se gasesc in semintele palmierului contin fitonutrienti puternici, capabili sa intrerupa mecanismul hormonal care produce cresterea prostatei.

- extract din frunze de urzici (Urzica Dioica). Contine fitosteroli cu un puternic efect antioxidant care impiedica, de asemenea, cresterea prostatei. Studii efectuate au aratat ca substantele biologic-active din extractul de Pygeum Africanum si urzica actioneaza sinergic;

- extract din palmierul Pygeurn Africanum (Prunus africana). Este utilizat in ameliorarea simptomatologiei HBP inca din secolul al XVIII-lea. Contine fitosteroli cu efect antiinflamator. Participa la restabilirea nivelului hormonal (testosteron versus estrogen) si la incetinirea (stoparea) cresterii prostatei; are efecte diuretice si antalgice. 

- semintele de in (Lini Semen) contin 27 de substante anti-cancerigene, printre care: fibre, pectins, vitamina E (tocoferol) si fitosteroli;

- biopirina - compus extras din piper negru. Creste semnificativ efectul substantelor vegetale active si activitatea oligoelementelor;

- licopina este antioxidant puternic cu efect anticancerigen. Numeroase cercetari au relevat o corelatie intre nivelul scazut al licopinei din sange si riscul ridicat al dezvoltarii anumitor tumori maligne;

 - zincul joaca un rol important in functia de reproducere a barbatilor. Zincul are efect in prevenirea dezvoltarii tumorilor benigne ale prostatei. Efectul antitumoral al celor doua oligoelemente este sinergic.

- seleniul este un antioxidant deosebit de puternic; impiedica efectul nociv al radicalilor liberi si reduce procesele inflamatorii. La barbati, acest oligoelement este indispensabil pentru formarea spermei. Seleniul accentueaza dorinta sexuala a barbatilor si reduce simptomele neplacute ale tulblurarilor hormonale;

Pro State Power este foarte eficient ca tratament naturist la barbati in: hipetrofia benigna de prostata, prostatita, adenom de prostata, cancer de prostata si efectele secundare ale acestora: imunitate deficitara, libido scazut, tulburari de erectie, impotenta sexuala, urinari dese - mai ales nocturne, mictiune incompleta, golire incompleta a vezicii urinare, jet de urinar intrerupt, slab sau intermitent, retentie urinara, flatulenta, balonare, constipatie.

Un flacon de ProState Power contine 60 de tablete

O tableta ProState Power contine:

- Boabe de palmier pitic 300.00 mg

- Extract din frunza de urzica intepatoare 150.00 mg

- Ulei din seminte de in 150.00 mg

- Extract din coaja de Pygeum Africanum 60.00 mg

- Biopirina 1.00 mg

- Zinc 15.00 mg

- Seleniu 80.00 mcg

- Complex de licopen 2.50 mg

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Pro-State Power - pentru probleme de prostata

Pro-State Power - pentru probleme de prostata

Pro-State Power este un preparat natural complex, recomandat barbatilor care au depasit varsta de 40 ani, pentru a preveni aparitia adenomului de prostata. Administrarea este deosebit de avantajoasa, deoarece nu cauzeaza efecte secundare (de ex. scaderea potentei sau a libidoului). Pro-State Power poate juca un rol semnificativ in prevenirea cancerului de prostata.

Cele mai vândute

Related Products

La început!