Cholestone - scade colesterolul

CV0113

New product

Cholestone produs de CaliVita asigura o scadere a nivelului de colesterol din sange si, in acelasi timp, o protectie antioxidativa. Uleiul din seminte de in are in compozitie acizi grasi cu implicatii in sinteza prostaglandinelor.  Elementele componente ale produsului natural Cholestone asigura o scadere a nivelului de colesterol si o protectie antioxidativa.


78,43 Lei

Modul de viata necorespunzator a societatii moderne cu un consum de alimente bogate in grasimi, predispozitia genetica la diferite afectiuni, tulburarile de metabolism (diabetul, hipercolesterolemia) joaca un rol important in aparitia bolilor cardiovasculare. Pentru prevenirea si combaterea acestor boli a fost realizat noul produs din familia CaliVita, Cholestone.

Un flacon de Cholestone contine 90 de tablete si se administreaza cate o tableta de cholestone dupa cele 3 mese principale, zilnic.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Cholestone

Mod administrare Cholestone

Dimineata-Pranz-Seara

Accident vascular (preventiv)

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afectiuni cardiovasculare

Aparat cardiovascular

Ateroscleroza

Boala Alzheimer

Calculi biliari

Circulatie sanguina (imbunat.)

Colesterol (scadere)

Colica biliara

Hipertensiune arteriala

Litiaza biliara

Steatoza hepatica

Persoane in varsta (batrani)

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-0

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

Depunerile lente si neobservate ale colesterolului pe peretii vaselor sanguine duc la ateroscleroza, hipertensiune arteriala, tahicardie, cardiopatie ischemica, angina pectorala si cresc riscul de infarct miocardic.

Cholestone reduce colesterolulComponentele active ale preparatului natural Cholestone asigura o scadere a nivelului de colesterol si, in acelasi timp, o protectie antioxidativa. Uleiul din seminte de in are in compozitie acizi grasi cu implicatii in sinteza prostaglandinelor. Se cunoaste faptul ca prostaglandinele reduc nivelul sanguin al colesterolului si al trigliceridelor, impiedica agregarea trombocitara si astfel scade riscul de ateroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard. Deoarece reduc viscuozitatea sangelui, contribuie la imbunatatirea conditiilor de circulatie sanguina, crescand aportul de oxigen al tesuturilor.

Pectina este o fibra solubila in apa, care ajuta la mentinerea unui nivel normal de colesterol si amelioreaza lipidemia. Este un absorbant eteric pentru lipide.

Usturoiul din compozitia Cholestone reduce nivelul sangvin al lipoproteinelor cu densitate mica (LDL), raspunzatoare de formarea ateroamelor, si in acelasi timp contribuie la sporirea cantitatii de lipoproteine cu densiste crescuta (HDL) care au efect protector fata de ateroscleroza. De asemenea, au fost dovedite si efectele vasodilatatoare si hipotensoare ale usturoiului. Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Actiunea usturoiului asupra aparatului cardiovascular consta in combaterea tahicardiei si spasmelor arterelor coronare raspunzatoare de producerea crizelor de angina si a infarctului de miocard, imbunatatindu-se astfel performanta cardiaca. De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor si a trombozei arteriale.

Uleiul de seminte de in din compozitia Cholestone are efect de optimizare nivelului de colesterol si lipide din sange. Reprezinta una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grasi nesaturati Omega 3.

Prin Vitamina C, produsul Cholestone ajuta la mentinerea integritatii structurale a capilarelor, accelereaza circulatia sanguina.

Vitamina E are, de asemenea, rol in prevenirea aterosclerozei, prin efectul sau vasodilatator si in plus este un antioxidant puternic.

Cromul si Lecitina din compozitie scad colesterolul din sange, impiedica formarea placilor de aterom diminuand mult riscul de cardiopatie ischemica si infarct.

Deoarece hipercolesterolemia este factorul de risc prntru declansarea a numeroase boli, este deosebit de important sa ne mentinem nivelul de colesterol in limite normale

Mod de administrare Cholestone: se administreaza cate o tableta dupa cele 3 mese principale, zilnic.

Un flacon de Cholestone are 90 de tablete

O tableta de Cholestone contine:

Ulei din seminte de in..................... 200 mg

Pectina din mar.............................  200 mg

Usturoi.......................................... 100 mg

Vitamina C.................................... 60 mg

Vitamina E......................................10mg

Crom............................................ 50 mcg

Lecitina......................................... 100 mg

Nota 
2010-02-22

DUPA NUMAI O LUNA DE TRATAMENT CU CHOLESTONE ANALIZELE MI-AU REVENIT LA NORMAL, ADICA COLESTEROL DE LA 290 LA 210, TRIGLICERIDE DE LA 410 LA 111, TGP DE LA 80 LA 30, TGO DE LA 67 LA 31 . VOI MAI CONTINUA INCA 2 LUNI. MULTUMESC CALIVITA

Scrieţi o recenzie

Cholestone - scade colesterolul

Cholestone - scade colesterolul

Cholestone produs de CaliVita asigura o scadere a nivelului de colesterol din sange si, in acelasi timp, o protectie antioxidativa. Uleiul din seminte de in are in compozitie acizi grasi cu implicatii in sinteza prostaglandinelor.  Elementele componente ale produsului natural Cholestone asigura o scadere a nivelului de colesterol si o protectie antioxidativa.

Cele mai vândute

Related Products

La început!