Natural HGH Support - stimuleaza secretia hormonului de crestere

CB0002

New product

Natural HGH Support produs de Calivita este preparat din sub­stante nutritive naturale, stimuleaza, secre­tia interna a hormonului natural de crestere. Hormonul de crestere sau HGH este principalul hormon responsabil cu cresterea si este asociat cu regularizarea unor procese metabolice. 


120,67 Lei

Hormonul de crestere HGH  (in engl. Human Growth Hormone) este principalul hormon responsabil de crestere in cazul tuturor mamiferelor (incluzand si omul) si este asociat cu regularizarea unor preocese metabolice, cum ar fi anabolismul si lipoliza. Secretia hormonului de crestere urmeaza un ritm circadian, fiind secretat in 6-12 pusee pe zi; cea mai mare cantitate este secretetata in timpul orelor de somn adanc, in general in orele din miezul noptii.

Un flacon de Natural HGH Suport contine 90 de tablete.

Afectiuni si simptome unde este recomandat
Natural HGH Support

Mod administrare

Dimineata-Pranz-Seara

Stimulare apetit sexual (libidou)

Atentie

Activitate fizica - stimulare

Crestere (stimulator hormoni de crestere)

Dezvoltare armonioasa

Enduranta (rezistenta la efort)

Memorie

Muschi - dezvoltare masa musculara

Rezistenta musculara

0-0-3

0-0-3

0-3-3

0-0-3

0-0-3

0-3-3

0-0-3

0-3-3

0-3-3

Dupa varsta de 30 de ani, secretia hormonului de crestere scade treptat. Este important de subliniat ca, in contradictie cu faza de stres acut "fugi sau lupta" - cand se­cretia de HGH creste brusc - in cazul stresu­lui cronic are loc fenomenul opus si secretia de HGH scade.

Un ajutor extern ce stimuleaza secretia de hormon de crestere este produsul fabricat de CaliVita, Natural HGH Support. Acest produs complex, preparat din sub­stante nutritive naturale, stimuleaza secre­tia interna a hormonului natural de crestere fara sa aiba efecte secundare specifice administrarii de hormoni de crestere sintetici.

In societatea moderna, a­proape toata lumea traieste si munceste sub presiune si are parte de stres puternic. De aceea, ca si in cazul multor alti hormoni, nici cantitatea si efectul fiziologic al hormonului de crestere nu mai sunt optime. In cazul oamenilor mai in varsta, eliberarea hormonului de crestere inceteaza aproape complet.

Odata cu scaderea nivelului hormonului de crestere, se modifica si functionarea or­ganismului: se reduce masa musculara, se depune o cantitate tot mai mare de grasimi in diferite zone ale corpului, raspunsul sistemului imunitar se reduce, scade pofta de mancare, eficienta rinichilor scade. Cea mai buna solutie este sa stimulam organismul sa secrete intr-o cantitate mai mare hor­monul de crestere cu ajutorul Natural HGH Support!

 

Atentie: Administrarea artificiala a hormonului de crestere poate avea consecinte deosebit de nocive. Din acest motiv, am dori sa subliniem ca Natural HGH Support de la CaliVita NU CONTINE HORMONI DE CRESTERE! Acest produs preparat din substante naturale de o calitate deosebita contine substante nu­tritive care stimuleaza secretia hormonilor de crestere importanti.

Printre aceste substante continute in Natural HGH Suport gasim:

- aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina si glutamina),

- neurotransmitatorul numit acid gama-amino-butiric (GABA), care actioneaza sinergic cu celelalte substante din compozitia produsului...

- vitamina B6,

- vitamina C,

- crom chelatat,

- lecitina

- extract de Vicia Faba Major.

Aminoacizii si GABA stimuleaza intr-un mod complex secretia si inmagazinarea de HGH de catre hipota­lamus si glanda pituitara. La aceste procese biochimice iau parte nenumarati hormoni si substante considerate hormoni (somato­crinina, factor de crestere inrudit cu insulina - ILGF-1, somatomedina, etc.).

Vitamina B6 si vitamina C sensibilizeaza receptorii pe­riferici de HGH din tesuturile corespun­zatoare, care astfel sunt capabili sa lege o cantitate mai mare de hormoni de crestere.

Pe langa nenumeratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom si lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sange si stimuleaza eliberarea de HGH (care este cu atat mai puternica cu cat este mai scazut nivelul colesterolului din sange). In plus, lecitina din compozitie eficientizeaza efectul anabolizant al HGH si al insulinei, creste puterea fizica si ajuta la transformarea glicogenului din muschi intr-o substante stimulanta.

Boabele de Vicia Faba contin o cantitate semnificativa de L-DOPA si stimuleaza la fel de puternic secretia de HGH de catre glanda pituitara ca si hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina. Nutrientii enumerati sunt eficienti si luati separat, insa impreuna fac posibila secretia periodica a hormonului si stimuleaza intr-un mod deosebit de eficient eliberarea hormonului de crestere in fluxul sanguin in perioadele de repaos, noaptea sau ziua.

Sub efectul acestor nutrienti, secretia hormonului de crestere HGH atinge punctul maxim aproximativ la o ora si jumatate dupa adormire. Produsul trebuie administrat intotdeauna pe stomacul gol!

Unul din efectele Natural HGH Suport este marirea libidoului (dorinta sexuala) si amelioreaza functia sexuala – in impotenta sexuala. Amplifica sistemul imun si rezistenta organismului la infectii si viroze (gripa). Piele, par, unghii – mareste elasticitatea epidermei, micsoreaza ridurile, participa la cresterea sanatoasa a parului si a unghiilor. Ajuta la cicatrizarea ranilor, regenerarea tesuturilor si recuperarea dupa traumatisme. Reduce simptomele premenstruale si cele din menopauza. 

Utilizarea Natural HGH Support incetineste procesul de imbatranire, mareste vitalitatea si energia organismului, are efect anabolizant si participa la: Imbunatatirea capacitatilor psihice – in anxietate, depresie, hiperemotivitate, memorie deficitara, insomnie. Imbunatatirea functiilor cardiovasculare – in hipercolesterolemie si trigliceride crescute, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica. Scaderea tesutului adipos – in obezitate, crestere in greutate, celulita. Regenereaza tesuturile si creste masa musculara la sportivi si in atrofie musculara.

Cum ajuta Natural HGH Support organismul?

Se stie ca nivelul hormonului de crestere scade natural o data cu inaintarea in varsta. Daca suplimentam alimentatia cu aminoa­cizii, vitaminele si mineralele care se ga­sesc in Natural HGH Support si care sti­muleaza secretia interna naturala a hormonului de crestere, nivelul de HGH produs in organism il poate atinge pe cel din tinerete.

Cum actioneaza acest produs Natural HGH Support?

Natural HGH Support este un produs mo­dern monitorizat, care stimuleaza in mod natural si optim secretia hormonului de crestere natural uman. Hormonul de crestere de origine naturala are un efect deo­sebit de benefic pentru organism, fara efec­te secundare si, in acelasi timp, nu este considerat substanta dopanta.

Care este efectul administrarii de Natural HGH Support?

- Ajuta la arderea (catabolizarea) grasimilor si, astfel, la eliberarea de energie.

- Creste rezistenta la boli (imunitatea, in general).

- Accelereaza vindecarea ranilor.

- Stimuleaza refacerea pieli, a cartilajelor si tendoanelor.

- Faciliteaza regenerarea tesuturilor.

- Acelereaza sinteza proteinelor, cresterea masei musculare, respectiv impiedica degradarea acesteia.

- Imbunatateste functionarea ficatului si rinichilor, reducand astfel nivelul amoniacului si ureei.

Pentru cine este recomandat Natural HGH Suport?

Acest produs naturist este recomandat persoanelor de peste 30 de ani care nu sufera de diabet, de tulburari hormonale severe, sportivilor, persoanelor care depun activititati fizice sistematic si au un stil de viata "reformator".

Mod de administrare Natural HGH Suport: se consuma ca supliment alimentar, 2-3 tablete pe zi, pe stomacul gol, seara, inainte de culcare sau conform recomandarilor. Pentru sportivi: se recomanda 2 sau 3 tablete dupa fiecare antrenament (maxim 6 tablete - deci 2 antrenamente) si 2 sau 3 tablete seara cu o ora inainte de culcare. Tabletele se consuma pe stomacul gol.

Observatii

- Natural HGH Suport nu contine hormoni de crestere ci doar stimuleaza secretia acestora de catre organism.

- Natural HGH Suport nu se recomanda diabeticilor si femeilor insarcinate.

- Nu se recomanda persoanelor care sufera de tulburari hormonale.

- Nu este recomandat consumul acestui produs de catre persoanele sub 25 de ani fara avizul medicului specialist.

- Tabletele de Natural HGH Suport se administreaza pe stomacul gol.

- Pentru sportivi se recomanda 3 tablete dupa antrenament si 3 tablete seara, inainte de culcare.

- Este recomandat culturistilor pentru cresterea masei musculare.

O tableta de Natural HGH Suport contine:

- Piro-glutamat de L-arginina 133 mg

- L-lizina HCI 100 mg

- Gaba 100 mg

- Extract de Vicia Faba Major 83 mg

- L-ornitina HCI 67 mg

- Lecitina 62 mg

- Vitamina C 40 mg

- L-glicina 17 mg

- Vitamina B6 2 mg

- Crom 4 mcg

O cutie de Natural HGH Suport contine 90 de tablete.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Natural HGH Support - stimuleaza secretia hormonului de crestere

Natural HGH Support - stimuleaza secretia hormonului de crestere

Natural HGH Support produs de Calivita este preparat din sub­stante nutritive naturale, stimuleaza, secre­tia interna a hormonului natural de crestere. Hormonul de crestere sau HGH este principalul hormon responsabil cu cresterea si este asociat cu regularizarea unor procese metabolice. 

Cele mai vândute

Related Products

La început!