Rhodiolin combate stresul cu 120 de capsule

CV0128

New product

Rhodiolin de la CaliVita este un produs naturist extraordinar, ce contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de "radacina arctica" sau "radacina aurie". Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei, traind la o inaltime de aprox. 3.000 m. Rhodiolin  reduce efectele stresului si protejeaza sistemul imunitar, si echilibreaza energia sexuala.


113,74 Lei

Rhodiolin Calivita

Rhodiolin este un echilibrator extraordinar in cazul stresului si un protector al sistemului imunitar, ameliorand sau restabilind capacitatea de aparare a organismului impotriva bolilor. Asigura imunotoleranta si supravegheaza activitatea sistemului imunitar fata de procesele maligne. Mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar, nivelul hormonal si echilibreaza energia sexuala. Creste nivelul serotoninei si dopaminei la persoanele expuse stresului, scazand in acelasi timp efectele componentelor potential nocive, adica nivelul hormonilor gluco-corticoizi (cortizol, gluco-corticoid), asigurand nivelul optim al acestora.

Un flacon de Rhodiolin contine 120 de capsule se administreaza de la 1-2 capsule/zi, pana la 4-6 capsule rhodiolin/zi, in functie de gravitatea afectiuni sau alte recomandari cu ½ ora, inainte de mese.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Rhodiolin

Mod administrare Rodiolin

Dimineata-Pranz-Seara

Activitate fizica (stimulator)

Adult (18-50 ani) - preventiv

Angina pectorala

Apetit sexual

Aritmie cardiaca

Batranete

Convulsii

Crampe musculare

Dependenta de droguri

Depresie

Diabet (reglare glicemie)

Enurezis

Frigiditate

Gastrita

Infarct miocardic (prevenire)

Insomnii

Mancarimi de piele

Menopauza

Menstruatii neregulate

Nervozitate

Obezitate

Palpitatii

Potenta

Psoriazis

Ritm card. (lipsa Ca, Mg, K, B2)

Scleroza (amiotrofica, in placi)

Sindrom premenstrual

Stres (dereglari nervoase)

Tabagism

Ticuri nervoase

Ulcer gastroduodenal

1-1-1

1-0-0

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

Rhodiola Rosea reduce influentele nocive ale stresului asupra inimii, regland bataile neregulate ale inimii (aritmia), asigura o irigare locala optima, reduce durerile. Are efecte antitumorale (previne aparitia tumorilor) prin potentarea sistemului de aparare a organismului impotriva substantelor nocive.

Rhodiolin este un produs naturist special, care contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de "radacina arctica" sau "radacina aurie". Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei, traind la o inaltime de aproximativ 3.000 m. Alte plante din aceeasi specie traiesc pe cel mai inalt lant muntos din lume, Himalaya, nu o data fiind intalnita la inaltimi de 6.000 m si chiar mai mult.

Primele referiri la Rhodiola Rosea au fost descoperite in scrierile popoarelor antice din Asia de Est si Mijlocie. Acestea o descriu drept o planta sacra, avand calitati "supranaturale", tamaduitoare. Exista multe legende populare care sustin ca cine bea in fiecare zi un ceai preparat din aceasta planta, va trai pana la 100 de ani. Consumul de Rhodiolin nu iti garanteaza ca vei trai 100 de ani, dar in mod cert poti avea o viata mai buna.

Plecand de la aceste legende cercetatorii din China au facut diverse studii si au remarcat proprietitile uimitoare ale misterioasei plante utilizand radacinile ei pentru prevenirea infarctului miocardic, "purificarea" sangelui si ameliorarea circulatiei sanguine. In medicina populara rusa, de-a lungul sutelor de ani, a fost intrebuintata cu succes impotriva racelilor si a unor boli virale, pentru irigarea sanguina corespunzatoare a tesuturilor si in prevenirea infarctului miocardic. Se crede ca prelungeste viata celui care o consuma, intarindu-l fizic si mai ales psihic.

In cazul diabeticilor, accelereaza producerea insulinei, respectiv creste sensibilitatea la insulina si astfel reduce nivelul glicemiei. Protejeaza ficatul fata de substantele toxice.

RhodiolinRhodiolin creste energia sexuala. Poate avea efecte benefice in anumite tulburari sexuale la ambele sexe, imbunatatind viata sexuala in cuplu.

Rhodiolin-ul are si o puternica activitate antioxidanta. Poate fi benefic nu numai impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi si ale agentilor mutageni, dar si in regenerarea leziunilor aparute la nivelul acidului deoxiribonucleic (DNA). Mai mult, substantele biologic active, rosavina si salidrosidele, determina cresterea serotoninei la nivelul creierului si amelioreaza starile depresive.

Sa observat ca Rhodiola Rosea imbunatateste performanta sportivilor si creste rezistenta fizica a acestora. Accelereaza anabolismul (creste masa fibrelor musculare contractile), asigura folosirea mai eficienta a rezevelor metabolice. Amelioreaza starea generala, asigura prospetime spirituala. Imbunatateste memoria si, in general, munca intelectuala.

Ofera asigurari de locuinte linistita, in care nu va mai afecteaza la fel stresul.

Rhodiolin ne poate ajuta sa traim mai mult si sa ne pastram conditia fizica, puterea de viata si sanatatea psihica pana la sfarsitul zilelor.

Omul modern este supus, aproape in orice moment al zilei, stresului. Responsabilitatile permanente fata de familie si serviciu, conflictele, bolile si traumatismele, problemele financiare, zgomotul si poluantii din mediul existential constituie factori de stres. Dupa o perioada indelungata, o data cu acumularea numeroaselor neplaceri, trebuie sa facem fata si sa ne luptam cu stari si situatii tot mai complicate si mai numeroase. Stilul de viata impune un ritm de activitate ultra-accelerat si deseori pot aparea simptome ale unor boli pe fond nervos. Rhodiolin nu iti schimba viata dar  elimina efectele stresului.

Imbolnavirile, in general, sunt cauzate intr-o pondere incredibil de ridicata - 85% - de influentele nocive ale stresului asupra organismului. Ulcerul, ateroscleroza, hipertensiunea, diabetul, starile depresive sunt doar cateva dintre aceste boli.

In ultimii 10 ani s-au conceput diferite preparate naturale cu extracte de plante adaptogene si minerale, unul dintre acestea fiind RHODIOLIN, produs de CaliVita International, Farmington, USA.

Un flacon Rhodiolin contine 120 de capsule gelatinoase

Modalitate de administrare Rodiolin: se poate administra de la 1-2 capsule rhodiolin  pezi, pana la 4-6 capsule rhodiolin pe zi, in functie de gravitatea afectiuni sau alte recomandari cu ½ ora, inainte de mese.

O capsula de Rhodiolin contine :

- Rhodiola rosea concentrat 5:1 100 mg
- Zinc 5 mg
- Calorii ...<1,QkJ
- Proteine <1,0mg
- Glucide <1,0mg
- Lipide 0,0 mg
- Alte ingrediente: gelatina.

Rhodiolin face parte din categoria celor mai vandute produse in reteaua Calivita si asta datorita efectelor deosebite care le-au resimtit cei care l-au consumat si care l-au recomandat la randul lor cunoscutilor.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Rhodiolin combate stresul cu 120 de capsule

Rhodiolin combate stresul cu 120 de capsule

Rhodiolin de la CaliVita este un produs naturist extraordinar, ce contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de "radacina arctica" sau "radacina aurie". Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei, traind la o inaltime de aprox. 3.000 m. Rhodiolin  reduce efectele stresului si protejeaza sistemul imunitar, si echilibreaza energia sexuala.

Cele mai vândute

Related Products

La început!