Sale!
Promotie:1 Liver Aid și un  Cholestone plus CADOU un flacon de Ac Zymes

Promotie:1 Liver Aid și un Cholestone plus CADOU un flacon de Ac Zymes

New product

De Black Friday, daca cumparati 1 Liver Aid și un  Cholestone pe o singură factură, veti primi CADOU un flacon de Ac Zymes.

This product is no longer in stock


303,05 Lei

232,43 Lei

-70,62 Lei

303,05 Lei

 

Liver Aid este un supliment natural cu rol de protecție deoarece organismul este adesea expus agresiunii unor factori nocivi ce afectează ficatul, ceea ce impune utilizarea unor produse hepatoprotectoare. Aminoacizii  care intra in compozitia Liver Aid, mai ales metionina, neutralizeaza metabolitii toxici din ficat, asa cum sunt de pilda radicalii liber facilitand buna funcţionare a celulelor hepatice. Radicalii liberi pot fi neutralizati si de L-cisteină, administrată in acelasi timp cu alti antioxidanti (precum seleniu). L-cisteina apara celulele hepatice fata de actiunea daunatoare a unor radiatiii si creşte capacitatea de apărare a ficatului fata de actiunea nocivă a alcoolului şi fumului de ţigară.

Arginina si Ornitina contribuie la randul lor la eliminarea amoniacului format în organism. Actiunea lor combinata are rol hepatoprotector fiind indispensabila în zilele noastre.

Cromul si Carnitina, care intra si ele in compozitia Liver Aid, asigura la randul lor, desfasurarea normala a proceselor metabolice din ficat.

Cholestone face parte din categoria suplimentelor alimentare concepute special pentru normalizarea nivelului de colesterol. Dintre ingredientele sale putem menționa uleiul de semninţe de in, care este recunoscut a fi una din cele mai bogate surse de acizi graşi omega 3 naturale.

Pectina de măr este o fibră solubilă în apă dar care contribuie la menţinerea unui nivel normal de colesterol ameliorand starea de lipidemie.

Usturoiul are, la randul sau, un efect benefic asupra lipidemiei.

Lecitina are rol in metabolizarea grasimilor grăsimilor.

Vitaminele C şi E protejeaza acizii grasii nesaturati de efectul distructiv al radicalilor liberi.

Cromul reuseste sa influenteze pozitiv metabolismul carbohidratilor, proteinelor şi grăsimilor.

AC Zymes este un produs ce are în compoziţia sa Lactobacillus Acidophilus, o tulpină probiotică recunoscută pentru efectele sale în menţinerea echilibrului sistemului digestiv şi al sistemului imunitar. Ea creează un mediu nefavorabil pentru diferiti agenti patogeni (clostridium, fungi, etc.). Cu ajutorul Lactobacillus Acidophilus ne putem mentine o flora bacteriana normala in tractul gastrointestinal.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Promotie:1 Liver Aid și un  Cholestone plus CADOU un flacon de Ac Zymes

Promotie:1 Liver Aid și un Cholestone plus CADOU un flacon de Ac Zymes

De Black Friday, daca cumparati 1 Liver Aid și un  Cholestone pe o singură factură, veti primi CADOU un flacon de Ac Zymes.

Cele mai vândute

Related Products

La început!